• Digitalt
  • Färgtrådar
  • Hjärta
  • Färgsplash
 
film

Digital Användarträff 2020

Vi ställer inte in - vi ställer om!

På grund av rådande omständigheter flyttar Användarträffen till webben och sänds live via YouTube (nås endast via länk av de som är anmälda). Vi har laddat upp med ett fullspäckat och färgsprakande program - precis som vanligt. Förutom att vi så klart bjuder på våra senaste nyheter och många föredrag, blir det även paneldiskussioner där ni kan ställa frågor till oss. 

Viktigt!
Anmälningarna till Användarträffen på Tylösand gäller inte längre och är raderade. Om du hade anmält dig till den, måste du alltså anmäla dig på nytt till den digitala Användarträffen. 

Klicka här och se en film!
Digital Användarträff 2020


Vi ses online den 3-4 juni!


Frågor och funderingar? Kontakta Caroline Carlsson (070-345 92 90)

Syftet med Användarträffen är att ni ska få möjlighet att träffas och nätverka. Den här gången blir våra möten digitala men ni kan som vanligt diskutera och tycka till om hur våra system ska vidareutvecklas. 

På de här sidorna hittar du all information om Användarträffen och vi jobbar med att uppdatera den efter det nya läget hela tiden - allt är ännu inte klart och saker kan hända snabbt! Vi fyller på med mer information löpande, så kika gärna in lite då och då!

Alla som anmäler sig får ett fint VIP-paket!

Sista anmälningsdag är den 20 maj, Missa inte detta - anmäl dig redan idag! 

Var med och skapa historia - välkommen på den första digitala Användarträffen någonsin!

Anne, Andreas, Caroline, Chica, Daniel L, Daniel N, Fredrik, Gustav, Göran, Joakim, Johan, Klas, Linn, Magnus, Maria, Marie, Mattias, Mikael, Mike, Miro, Sofie, Stefan, Sven-Erik, Tom, Torkel och Ylva

 

Priser

pris

Anmälan

Anmälan

Program

Program

Nominera till Årets Förnyare 2021

nominera 21

Utställare

utstaellare

Om oss

Om oss

Årets förnyare 2020

Malin Jonsson

aaf_webb_zz527
filmteamet

Så här går det till

Den 3-4 juni flyttar ett filmteam in i vår konferenslokal för att sända Användarträffen live via YouTube (som endast nås via länk av de som är anmälda). Det enda du behöver är en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling – that's it! 😊

Vi kommer att ha två parallella spår: 

Livepass
Här kör vi allt helt live och kameran stängs inte av för en sekund under dagen. Ställ frågor och chatta med oss i realtid! 

Inspelade pass
I det här spåret är passen inspelade i förväg och sänds på avsatt tid i programmet. Alla föredragshållare är med under sin sändning och svarar på era frågor live via chatten.

Du väljer själv vilka pass du vill se och hoppar enkelt mellan passen och spåren. Du kan pausa och backa såväl inspelade som livesända pass.

Vi skickar ut ett mejl till alla anmälda senast den 2 juni som innehåller all info som behövs samt länkar.

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV