• yasuragi_new bath house1500x275
  • green_1500x2752
  • yasuragi_meetingroom_fuji1500x275
  • varmskal1500x275
alla

Användarträff 2019

Användarträffen är över för den här gången. Tack alla som deltagit, vi hoppas att ni har haft två givande och inspirerande dagar! 

Glöm inte att svara på utvärderingen som vi skickade ut till er i torsdags. Träffen är till för er, så vi vill gärna veta vad ni tyckte, vad vi gjorde särskilt bra och vad vi kan förbättra till nästa år. 

På de här sidorna hittar du all information om konferensen. Frågor?Kontakta Caroline Carlsson (070-345 92 90)

Syftet med Användarträffen är, förutom att presentera nyheter och ge er inspiration, att ni ska få möjlighet att tycka till om hur våra system ska vidareutvecklas - det är ju ni som använder dem! Vilka förändringar behövs för att du ska få ännu bättre stöd för ditt dagliga arbete? Tanken är även att ge er chansen att träffa varandra för att få inspiration och utbyta erfarenheter. För oss är det ni användare som är viktigast och vi sätter stort värde på en öppen dialog med er under träffen. 

Tack alla!

Anne, Andreas, Caroline, Daniel L, Daniel N, Elin, Erik, Gustav, Göran, Joakim, Johan, Klas, Linn, Magnus, Maria, Marie, Mattias, Mikael, Mike, Miro, Sofie, Stefan, Sven-Erik, Tom, Torkel och Ylva.

 

Information och priser

info

Anmälan

anmaelan 527x296

Program

programbild_at18

Om hotellet

Yasuragi

Lokaler

Lokaler

Utställare

Utställare

WaterAid

wateraid

Valbara pass

- information om grupparbeten

Om oss

Om oss

För utställare

Info för utställare
sofie

Väljer ni den enkla vägen?

Visste du att med VA-bankens modul Labbdata, kan du enkelt läsa in vattenprovtagningar så att de sparas i VA-bankens databas.

I sitt föredrag "Väljer ni den enkla vägen" visar Sofie hur det är att jobba i Labbdata. Missa inte hennes pass, torsdag kl. 09.15-09.45 i Sendai/Odawara. 

Via länken nedan kan du titta på ett litet smakprov på Labbdata.

Se filmen (YouTube)

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV