• yasuragi_new bath house1500x275
  • green_1500x2752
  • yasuragi_meetingroom_fuji1500x275
  • varmskal1500x275
alla

Användarträff 2019

暖かい歓迎  - Attakai kangei - Varmt välkomna!

Den 22-23 maj är det dags för Användarträffen 2019 som hålls på Yasuragi Hasseludden, ett fridfullt spa i japansk anda, vackert beläget i Stockholms skärgård. 

På de här sidorna hittar du all information om konferensen. Undrar du något, eller tycker att något saknas? Kontakta Caroline Carlsson (070-345 92 90)

Syftet med Användarträffen är, förutom att presentera nyheter och ge er inspiration, att ni ska få möjlighet att tycka till om hur våra system ska vidareutvecklas - det är ju ni som använder dem! Vilka förändringar behövs för att du ska få ännu bättre stöd för ditt dagliga arbete? Tanken är även att ge er chansen att träffa varandra för att få inspiration och utbyta erfarenheter. 

Gå gärna runt och prata med utställarna under pauserna. Ni får även möjlighet till detta under tävlingspasset då alla utställare håller i ett tävlingsmoment var. Det brukar alltid vara riktigt fina priser i vinstpotten. Vinnarna presenteras under middagen. 

För oss är det ni användare som är viktigast och vi sätter stort värde på en öppen dialog med er under träffen. 

Vi önskar er två intressanta och givande dagar!

Anne, Andreas, Caroline, Daniel L, Daniel N, Elin, Erik, Gustav, Göran, Joakim, Johan, Klas, Linn, Magnus, Maria, Marie, Mattias, Mikael, Mike, Miro, Sofie, Stefan, Sven-Erik, Tom, Torkel och Ylva.

 

Information och priser

info

Anmälan

anmaelan 527x296

Program

programbild_at18

Om hotellet

Yasuragi

Lokaler

Lokaler

Utställare

Utställare

WaterAid

wateraid

Valbara pass

- information om grupparbeten

Om oss

Om oss

För utställare

Info för utställare
sofie

Väljer ni den enkla vägen?

Visste du att med VA-bankens modul Labbdata, kan du enkelt läsa in vattenprovtagningar så att de sparas i VA-bankens databas.

I sitt föredrag "Väljer ni den enkla vägen" visar Sofie hur det är att jobba i Labbdata. Missa inte hennes pass, torsdag kl. 09.15-09.45 i Sendai/Odawara. 

Via länken nedan kan du titta på ett litet smakprov på Labbdata.

Se filmen (YouTube)

 
jellybellys

Jellybellys

Vår egen Göran Klensmeden och hans band Jellybellys står för underhållningen på årets Användarträff! Är du nyfiken på dem?

Lyssna på ett smakprov här!

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV