va-utveckling-fikarummet-16-9

VA-utveckling


Vi erbjuder produkter och tjänster för verksamhetsutveckling och IT-stöd främst inom det kommunaltekniska området. 

Precis som namnet antyder, arbetar vi i hög grad med utveckling. Detta gäller såväl själva VA-verksamheten som IT-verktyg och metoder för att underlätta densamma. Samtidigt vill vi också medverka till att branschens ingenjörer och tekniker får uppleva en utveckling på det personliga planet. Detta genom att man lär sig använda ny teknik i konkreta projekt.

Under de senaste åren har företaget expanderat både på produkt- och personalsidan och vi täcker idag in en stor del av de behov som finns inom ett flertal olika verksamhetsområden inom den kommunala verksamheten. Ledorden i hantering av geografisk informationshantering är Enkelhet, Aktualitet och Tillgänglighet. Vi anstränger oss för att på ett enkelt sätt kunna införa, hantera och dela data mellan organisationens olika delar. 

VA-utveckling grundades 2001 av bland andra nuvarande vd, Anne Wolgast. Bolaget har sitt säte i Växjö och finns på I11-området. Det finns även två lokalkontor, ett i Solna och ett i Örebro.

Styrelse

Vd: Anne Wolgast
Delägare (från vänster): Mike Fredriksson, Magnus Jöngren, Anne Wolgast, Stefan Peterson, Kent Romppala och Miro Cepciansky.

Styrelsen


Våra värdeord
Familjära, Innovativa, Flexibla och Glada

 
_U0A9779_A4Print_300ppi

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ett idésprakande gäng glada ingenjörer som jobbar i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö. Vi bryr oss om och tror på våra medarbetare. Deras passion och stora kunnande är en viktig del av vårt företag. Vi strävar därför alltid efter att se till att alla medarbetare har möjlighet att kontinuerligt utveckla sin kompetens för att på bästa sätt kunna växa både på ett personligt plan och professionellt.

Just nu söker vi en systemutvecklare till vårt Växjökontor. 

Läs mer om tjänsten här

 
Caroline_webb

Press och media

Här hittar du till exempel pressbilder och pressmeddelanden.

Välkommen att kontakta mig om du undrar över något när det gäller vår marknadsföring, vårt varumärke, bilder eller pressfrågor. 

Caroline Carlsson, marknadskoordinator
070-345 92 90
Skicka e-post

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

   

 
Bengt-Lennart, Anne och Kent

VA-utveckling, The story

VA-utveckling grundades 2001 av Anne Wolgast, Bengt-Lennart Pettersson och Kent Alm. 

Här kommer du kunna läsa mer om vår historia inom kort!