Är du systemutvecklaren som älskar att lösa problem?

Vi växer och behöver förstärka vårt team med två utvecklare. En med fokus på webb- och apputveckling och en med inriktning mot CAD och 3D. Älskar du, precis som vi, att lösa problem och klura på nya lösningar? Då är vi nyfikna på dig och vad du kan – kanske är det just dig vi söker?

Webb- och apputvecklare till vårt kontor i Växjö

Vem är du? Du drivs av utmaningar och är passionerad som person, älskar ditt jobb som utvecklare och att lära dig nya saker. Du är van vid att ha kundkontakt och är öppen och kommunikativ. Du har någon relevant utbildning inom systemutveckling, men hos oss värdesätter vi engagemang och erfarenhet högst. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, drivs av att ha eget ansvar och jobbar resultatinriktat. Kanske har du jobbat med utveckling av Geografiska informationssystem tidigare? Du bryr dig om dina kollegor och kunder och ser dig själv som en viktig pusselbit av helheten.

Vad gör vi? Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra IT-system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår utvecklingsplattform är Microsoft .Net och vi utvecklar allt från Desktop till fullstack webbapplikationer och appar. Vi behöver nu förstärka vårt team med en person som kan jobba med främst webb- och apputveckling.

Vilka är vi? Hos oss blir du en del av en glad familj med en skön företagskultur. Vi som jobbar här trivs både med varandra o våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Även om vi är utspridda på tre kontor i olika delar av landet, gör vi allt för att träffas så ofta vi kan för att bygga teamkänsla. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Våra värdeord "Familjära, flexibla, innovativa och glada" beskriver inte hur vi ska vara, utan hur vi är.

Vilka är våra kunder? Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi jobbar alltid nära våra kunder och ser dem som en viktig del av vår familj. 

Varför bli en av oss? Vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna stämning bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss. Den här tjänsten är placerad på vårt Växjökontor som ligger på vackra i11. Titta gärna in på en kopp kaffe!

Nyfiken på dina nya kollegor?

Här ser du vilka som jobbar på vårt Växjökontor
Här får du veta lite mer om Mike
Här får du veta lite mer om Daniel

Till vårt Örebrokontor söker vi en utvecklare med inriktning på CAD och 3D. Läs mer om den tjänsten här!

Skicka in din ansökan redan idag
- urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Ansök gärna via LinkedIn. Det går också bra att skicka CV tillsammans med ett personligt brev till: anne@va-utveckling.se.
Ansök senast den 3 november 2020Frågor? Hör av dig till vår vd, Anne Wolgast på 070-269 47 21 eller anne@va-utveckling.se.