Är du systemutvecklaren som älskar att lösa problem?

Älskar du, precis som vi, att lösa problem och klura på nya lösningar? Då är vi nyfikna på dig och vad du kan – kanske är det just dig vi söker?

Du: Du drivs av utmaningar och är passionerad som person, älskar ditt jobb som utvecklare och att lära dig nya saker. Du är van vid att ha kundkontakt och är öppen och kommunikativ. Du har någon relevant utbildning inom systemutveckling, men hos oss värdesätter vi engagemang och erfarenhet högst. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, drivs av att ha eget ansvar och jobbar resultatinriktat. Kanske har du jobbat med utveckling av Geografiska informationssystem tidigare? Du bryr dig om dina kollegor och kunder och ser dig själv som en viktig pusselbit av helheten. 

Vi: Hos oss blir du en del av en nördig och glad familj med en skön företagskultur. Vi som jobbar här trivs både med varandra och våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Även om vi är utspridda på tre kontor i olika delar av landet, gör vi allt för att träffas så ofta vi kan för att bygga teamkänsla. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Våra värdeord "Familjära, flexibla, innovativa och glada" beskriver inte hur vi ska vara, utan hur vi är. 

Våra kunder: Vi jobbar med att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi jobbar alltid nära våra kunder och ser dem som en viktig del av vår familj. Vi bryr oss om vår omvärld på riktigt och stöttar flera behjärtansvärda organisationer, på vår hemsida kan du se vilka vi stöttar just nu.

Varför bli en av oss? Vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna stämning bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner är idag kunder till oss och vi har fått utmärkelser som till exempel Gasellföretag och Superföretag.

Blir du vår nya systemutvecklare kommer du att sitta i nya fräscha lokaler på vårt kontor i Sundbyberg. Titta gärna in på en kopp kaffe!

Ansökan skickar du till 
anne@va-utveckling.se senast den 8 november 2019. Skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Frågor? Hör av dig till vår vd, Anne Wolgast på 070-269 47 21
Läs mer om oss på va-utveckling.se