Är du nörden vi söker?

Är du en riktig nörd som älskar att lösa problem och klura på nya lösningar? Tycker du att det är superkul med html5/js/css, olika frameworks såsom openlayers, framework7, cordova, node/gulp och paketering till native? Då kanske du är utvecklaren vi söker!

Du är driven och passionerad som person, älskar ditt jobb som utvecklare och att lära dig nya saker. Du har troligtvis någon relevant utbildning även om vi värdesätter engagemang och erfarenhet högre. Du är van vid att ha kundkontakt och är öppen och kommunikativ. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och drivs av att ha eget ansvar och jobba resultatinriktat. Det är viktigt att du är en trevlig prick, vi gillar trevligt! 

Hos oss blir du en del av en härligt nördig och glad familj som jobbar med att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi trivs väldigt bra ihop och även om vi är utspridda på tre kontor i olika delar av landet, så gör vi allt för att träffas så ofta vi kan. Vi älskar våra kunder och vågar faktiskt påstå att de älskar oss också. Vi bryr oss om vår omvärld på riktigt och våra hjärtan klappar särskilt mycket för cancersjuka barn. Vår vd har därför cyklat till Paris med Team Rynkeby - God Morgon Växjö två år i rad, för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna stämning bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige.

Vill du ha ett inrutat arbete, taskiga arbetsvillkor och tråkiga kollegor? Då ska du inte söka det här jobbet. Men om du vill ha trevliga medarbetare, ett grymt kul jobb, 4 000 kr i friskvårdsbidrag varje år, en god frukost som start på dagen och en sjukt bra sjukvårdsförsäkring, ja då ska du slänga iväg din ansökan direkt.

Tjänsten är placerad på vårt Stockholmskontor.
Ansökan skickar du till
anne@va-utveckling.se senast den 22 november.

Frågor? Hör av dig till vår vd, Anne Wolgast på 070-269 47 21
Läs mer om oss på va-utveckling.se