Användarträffen - så här går det till!

filmteamet

Den 3-4 juni flyttar ett filmteam in hos oss för att sända Användarträffen live via YouTube. Allt du behöver för att vara med är en dator och internet.

Det är verkligen jättetråkigt att inte få träffa er alla fysiskt den här gången, men vi gör vårt yttersta för att ge er en så fantastisk Användarträff vi kan - även i år!

Filmteam livesänder
Den 3-4 juni flyttar ett filmteam in i vår konferenslokal på Reveljgränd för att sända Användarträffen live via YouTube (som endast nås via länk av de som är anmälda)Det enda du behöver är en dator, surfplatta eller mobil samt internetuppkoppling – that's it 😊 Eller ja, kanske någon skön plats att sitta på också förstås. 

Vi kommer att ha två parallella spår.

Livepass
Här kör vi allt helt live och kameran stängs inte av för en sekund under dagen. Ställ frågor och chatta med oss i realtid! 

Inspelade pass
I det här spåret är passen inspelade i förväg och sänds på avsatt tid i programmet. Alla föredragshållare är med under sin sändning och svarar på era frågor live via chatten.

Du väljer själv vilka pass du vill se och hoppar enkelt mellan passen och spåren. Du kan pausa och backa såväl inspelade som livesända pass.
Vi bjuder på massor med inspiration och intressanta föredrag – precis som vanligt. Läs mer och se program här!

Du får sedan ett mejl senast den 2 juni som innehåller all info du behöver samt länkar till spåren.

Vi ser fram emot att träffa dig den 3-4 juni!
Virtuella kramar från dina vänner på VA-utveckling2020-05-15