Ledig tjänst

Systemutvecklare_nyhet

Är du en idérik systemutvecklare som vill arbeta i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö? Vi söker nu en medarbetare till vårt Växjökontor.

Vi på VA-utveckling är ett idésprakande gäng glada ingenjörer och vi har alltid utgångspunkt i våra fyra värdeord: Familjära, innovativa, flexibla och glada! Vårt huvudkontor är placerat i Växjö, mitt i Småland. Här har vi nära kommunikation ut till våra kunder som finns i hela Sverige.

Arbetsuppgifter
Vi på VA-utveckling drivs av att i mötet med varje kund bidra med en idé som på något vis förbättrar och förfinar den lösning som efterfrågas. Att vara systemutvecklare hos oss innebär därför att du via ett innovativt och proaktivt förhållningssätt får ett helhetsansvar för produktens utvecklingsprocess till slutprodukt och implementering hos kund.

För att lyckas i rollen som Systemutvecklare hos oss är du serviceinriktad och har en förmåga att på ett ödmjukt förhållningssätt bemöta våra kunder. Du kan arbeta och driva processer självständigt, samtidigt som du gärna arbetar tillsammans med andra. Du drivs av utmaningar och har en stark vilja att uppfylla visioner både i ditt eget arbete samt för andra.

Kvalifikationer 
För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad universitet- eller högskoleutbildning inom systemutveckling/programmering. Tidigare erfarenhet av systemutveckling är ett krav och att ha arbetat med testdriven utveckling anses meriterande. Att ha goda kunskaper i C# är ett krav och kännedom om webb, GIS och App utveckling ger dig ett extra plus.

*B***körkort erfordras. 

Ansökan
Sänd din ansökan till VA-utveckling, Reveljgränd 5, 352 36 Växjö
Oss tillhanda senast 2016-11-17

Kontaktperson
Anne Wolgast, vd
070-269 47 21
anne.wolgast@va-utveckling.se

Vi ser fram emot din ansökan!

2016-10-26