Information gällande cookies

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. 

Om kakor (cookies)

När du besöker VA-utveckling.se sparas viss data i kakor (cookies) för att kunna ge dig en bättre upplevelse. Funktionskakor är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Det handlar till exempel om att du ska kunna spara personliga inställningar. Kakor för analysändamål tillåter oss att räkna besök och se var trafiken kommer från så att vi kan mäta och förbättra vår webbplats. De hjälper oss att veta vilka sidor som är mest och minst populära och se hur besökare använder webbplatsen.

Du kan ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte tillåter att cookies sparas på din hårddisk. Detta försämrar dock funktionaliteten på vissa sidor, och kan göra att innehåll och funktioner inte är tillgängliga.

För mer information om kakor, besök Post- och telestyrelsen.
I vår Personuppgiftspolicy kan du läsa om hur vi behandlar personuppgifter och hur du kan utöva dina rättigheter. Du hittar policyn här.

linn_pup

Personuppgiftspolicy

VA-utveckling är personuppgiftsansvariga för behandlingen av de personuppgifter vi samlar in om dig och ansvarar för all behandling av personuppgifter som sker enligt Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 (GDPR). 

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Du kan alltid kontakta oss gällande vår personuppgiftsbehandling och äger rätt att få reda på vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du kan läsa mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy. 

Personuppgiftspolicy (PDF)  

Integritetsskyddsmyndighetens hemsida 

Kontakta oss gällande GDPR